Park de Meet, Nieuws-Projecten-Stchting Vrienden Park de Meet

Nieuws

Vlinder- en nectartuin

1 november 2020

Het eerste project is onlangs gerealiseerd. De nectartuin, de grootste vlindertuin in de Noordkop (2000m²). Deze tuin is een uitbreiding op het park. Een plek waar vlinders, bijen en biodiversiteit compleet de ruimte krijgen. Je komt maar liefst 2700 bomen, struiken, heesters en vaste planten tegen.

Park de Meet, Hondenspeeltuin-Plattegrond- Stchting Vrienden Park de Meet

Hondenspeeltuin

3 juni 2021

Een nieuwe project dat wij in het park willen realiseren is de Hondenspeeltuin. In het najaar van 2020 zocht Arjen Muller uit Winkel contact met het team Kernbeheer van de gemeente Hollands Kroon en diende daar het verzoek in om een hondenspeeltuin in het park aan te leggen.

Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Aanplanten hondenspeeltuin

20 december 2021
Park de Meet, Hondenspeeltuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Hondenspeeltuin (Update)

24 september 2021
Park de Meet, Opening Vlindertuin en Nectartuin - Stchting Vrienden Park de Meet

Opening vlinder- en nectartuin

14 juli 2021
Park de Meet, Park van bovenaf, Drone - Stchting Vrienden Park de Meet

Het wordt weer fijn om in Park de Meet te zijn

 

Gezocht: Vrijwilligers onderhoud Park de Meet

Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Gedurende de wintermaanden willen wij, de eerste en laatste zaterdag van de maand, op zaterdagmiddag om 13.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op zaterdagmiddag naar de vlindertuin.

Park de Meet, Doel en Werkwijze - Stchting Vrienden Park de Meet
Park de Meet, Onderhoud en Aanleg -- Stchting Vrienden Park de Meet

Agenda

Gedurende de wintermaanden willen wij, de eerste en laatste zaterdag van de maand, op zaterdagmiddag om 13.00 uur een paar uurtjes onderhoud aan het park plegen. De werkmaterialen, spade/schep, zijn aanwezig maar zelf meenemen mag ook. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina of kom op zaterdagmiddag naar de vlindertuin.

Zaterdag 29 januari 2022
13.00 t/m 15.30 uur
Onderhoud / plaatsen takkenril

Zaterdag 5 februari 2022
13.00 t/m 15.30 uur
Onderhoud / plaatsen takkenril

Schoon, veilig en groen

Om het park schoon, veilig en groen te houden is het belangrijk om met vrijwilligers regelmatig aan de slag te gaan. Door het jaar heen zijn er in het park diverse werkzaamheden. Draag jij ons Park de Meet ook een warm hart toe en wil je meehelpen met het onderhoud tijdens één van de werkdagen. Aanmelden als vrijwilliger kan onderaan de pagina.

Houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Mocht er een opschoondag of andere activiteiten komen dan zullen wij dit via deze media communiceren.

Park de Meet - Stchting Vrienden Park de Meet - Nieuwe Niedorp en Winkel

Trambaan 4c
1733 AX Nieuwe Niedorp

info@vriendenparkdemeet.nl

Word Vrijwilliger

Wij maken op onze website gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord
Privacybeleid